Projektek

EZER

EZER Kettő 2016/08/13

A júniusi ostromot követően az EZER újra beveszi a Római-partot, amikor ismételten egy egész nap áll rendelkezésre a nyár legsportosabb happeningjén. Ahol a frizbik dobását hangrobbanás követi, és ahol a petanque golyók úgy fúródnak a homokba, mint az olajkutak Dubajban. A három ping-pong asztal egyikén bebizonyíthatod, hogy mennyire vagy Jan-Ove Waldner, valamint a dupla teniszpályán annyi salakot ütögethetsz ki a cipődből, amennyit nem szégyellsz. Kacsázhatsz a Duna-parton, vagy tollasozhatsz addig, amíg el nem szakad a húr. Mind e mellé dj-k pakolgatják a lemezeket és óriás kivetítőn nézheted élőben az Olimpiát. 

Bővebben
EZER

EZER 2016/06/11

EZER - 1000

Létezik egy hely, nagyon közel a városhoz, egészen pontosan a Római parton.
Ahol egy egész napon át frizbizhetsz, petánkozhatsz, életre szóló barátokat vagy ellenségeket szerezhetsz ping-pong közben. Letesztelheted, hogy mennyire vagy egy Björn Borg a dupla teniszpályánkon. 
Lógathatod a lábad vagy fejest is ugorhatsz a Dunába.
Addig pattoghatsz az óriás trambulinon amíg elferdíted a valóságot. Tollasozhatsz a lemenő nap fényében, összeállíthatsz vadidegenekből egy pro röpi csapatot, vagy egyszerűen rúghatod a bőrt, miközben zenekarok és dj-k adják neked a tunningot életed sport montázsához. 

https://vimeo.com/169695740

Bővebben
bus 8

Bus 8

A Kárpát-medencei Fiatal Amatőr Művészekért Egyesület (FAME) pályázati támogatást nyert 2015 augusztusában a Magyar Művészeti Akadémiától egy rövidfilm készítésére az alábbi témakörben: A 21. évszázad migrációs tendenciái a Kárpát-me-dencében és a világban

Cím/Title: Bus8

Rendező / Director: Badits Ákos

Magyar rövidfilm / Hungarian shortfilm 2016

Fekete-fehér / Black and white

Forgatókönyv/Screenplay: Benedek B. Ágota

Gyártás/Production: Ligosztájeva Annamária

Producer: Bodnár Márk

Production Co.: Kárpát-medencei Fiatal Amatőr Művészekért Egyesület

Bővebben